Bruk trening for å leve bedre med artrose.

Gratis e-bok om trening med artrose:

  • 17 siders gratis e-bok med råd om hvordan du kommer i gang med riktig trening for å få mindre smerter og plager
  • Kunnskap og konkrete tips for å trene på en trygg måte med artrose
  • Lær om de fantastiske effektene av fysisk aktivitet og styrketrening fra fysioterapeut med spesialkompetanse, helt gratis!
  • I tillegg til kunnskap om riktig trening som du får i e-boken, får du etter noen dager også en gratis treningsvideo du kan prøve
  • + en nedlastbar treningsplanlegger
JEG VIL HA GRATIS E-BOK!

E-boken var en av de beste GAVENE 💐🙏 jeg har fått i mitt liv🤝. Det har vært til et enormt lettelse for meg å vite at sånne plager skal ikke forhindre oss til å nyte livet og at vi kan mestre våre daglige aktiviteter til tross for artrose. 

Jeg har nå mer ro inn i meg og er veldig dedikert til å følge alle gode råd vi fikk fra din fantastiske e-bok. Tusen takk for å gjøre en forskjell i andres sitt liv på den måten. Du er bare EN ANGEL 😇

— Gloria Cossio.

Vil du ha en sniktitt i e-boken?

Møt Elisabeth.

Hei! Jeg heter Elisabeth. Også kjent som Helsefysio, som hjelper personer med artrose til å få livet tilbake.

(... jeg har til nå hjulpet over 12 000 menn og kvinner til å leve bedre med sykdommen)

Jeg er fysioterapeut med spesialkompetanse på artrose. Etter å ha hørt fra utallige pasienter at de føler de ikke har fått god nok hjelp, bestemte jeg meg for å ta saken i egne hender. I flere år har mitt hovedfokus vært å hjelpe personer med artrose til å få det bedre. Med enkle tiltak.

Mange lever nå mye bedre med leddsykdommen og bruker øvelsene herfra jevnlig for å få mindre smerter og en sterkere kropp.

Vil du bli den neste suksesshistorien?

Begynn med å lære mer om trening artrose og kom i gang!

IKKE GÅ GLIPP AV DETTE.

Starten på en bedre hverdag med artrose er bare et klikk unna...

Sikre deg mine beste tips og lær mer om sykdommen