Hør fra fornøyde deltakere:

☆ ☆ ☆ ☆ ☆

"Smertene er mye mindre, nesten helt borte. Bevegeligheten og balansen er svært mye bedre, tror det skyldes styrke- og balanse trening. Trener kondisjon også, tror det bidrar positivt.

Jeg vil absolutt anbefale Helsefysios Artroseskole! Det har gitt meg forståelse av hva plagene er og vært motiverende for å trene og ha en bedre kosthold.

Kurset er lett tilgjengelig og gir mulighet for å laste ned informasjonen fra kurset. Muligheten for dialog mellom kurskveldene er også viktig bidrag.

Hvordan har kurset hjulpet deg i din hverdag?

Det har betydd svært mye. Jeg har nesten full funksjon og går like mange turer som før og har følelsen av å være frisk og ikke syk. Livskvaliteten er sterkt forbedret!"

— Svein Beksrud

"

☆ ☆ ☆ ☆ ☆

"Artrosekurset er absolutt supert! Det første jeg vil si, er at instruktøren, Elisabeth er helt topp! Hennes vennlighet, omsorg og faste ledelse er noe som har inspirert meg! Og hennes kunnskap om artrose og hjelp til å leve oppreist med den er bare å respektere!

Jeg anbefaler hermed artrosekurset på det varmeste TIL ALLE! Her er mye å hente!!! JEG ER VELDIG GLAD JEG FIKK BLI MED! Jeg syns jeg lærte så mye! Jeg har fått en ny hverdag, og jeg gleder meg til fortsettelsen".

— Anne Holene.

"

☆ ☆ ☆ ☆ ☆

"Etter kurset har jeg er blitt mye gladere. Jeg har mindre smerter og er mye sterkere.

Konkret har jeg nådd mange mål. Jeg går lett opp trappa uten å holde meg, før trakk jeg meg opp på rekkverket.


Min 1,8 km tur på 30 min er blitt 2,4 km på 24 min og drømmen om lengre søndags turer er mulig å gjennomføre.

Det er nesten så jeg ikke kan tro det er sant!"

- Inger Lise Asmundsen

"

☆ ☆ ☆ ☆ ☆

"Alle moduler var lærerike. Vil absolutt anbefale kurset!

Jeg likte godt å høre på videoene først, gjøre oppgavene etterpå. Enklere å gjøre øvelser riktig når man ser det på video.  Jeg har blitt mer bevisst og fått et "spark bak'!! 

Takk igjen for lærerikt kurs!"

- Anita Klype

"

☆ ☆ ☆ ☆ ☆

"Veldig bra opplegg! Takk, Elisabeth for motivasjon og kunnskap!"

- Gerd Kari Huseth


Les mer om hvordan du kan få et bedre liv med artrose med enkle tiltak.

Les mer her!