Fokuset mitt er å hjelpe deg med å få en bedre hverdag, ved hjelp av enkle tiltak som fungerer godt på lang sikt.

Møt Elisabeth.

Heisann! Jeg er fysioterapeut med spesialkompetanse i artrose. Etter å ha hørt fra utallige artrosepasienter at de ikke har fått hjelpen de trenger, bestemte jeg meg for å gjøre noe med det. Derfor gir jeg kvinner og menn med artrose i kne og hofte et tilbud som faktisk gir dem et sprekere liv.

Jeg har hjulpet flere tusen personer å få en hverdag med mindre smerter og stivhet – og mer energi og glede. Og nå vil jeg gjerne hjelpe deg, så du kan leve det gode livet du fortjener. 

Vil du bli den neste suksesshistorien?

Begynn med å sikre deg disse gratis treningsvideoene.

  La oss jobbe sammen!

Som fysioterapeut —eller mer spesefikt, din fysioterapeut —er mine høyeste prioriteter å:

Utdanne: Det første steget for å få en bedre hverdag med artrose er å lære mer om sykdommen, slik at du er bedre rustet til å takle den. De aller fleste kan få en mye bedre hverdag, bare de gir det tid og gjør de riktige tingene.

Veilede: Jeg viser deg spesifikke, enkle øvelser som fungerer godt og lærer deg mer om hva som fungerer best både med gratis ressurser, og nettkurs du kan kjøpe.

Hjelpe: Tilby veiledning og råd om tiltakene som minsker stivhet og reduserer smerte knyttet til artrose. Du har meg i hjørnet ditt, både for å holde deg i hånden, og ikke minst i ørene når det trengs.

Utdanne

Veilede

Hjelpe


Lurer du på noe om nettkurset eller om de gratis ressursene?

Send meg gjerne en melding :)


Dobbeltsjekk at du har skrevet -postadressen korrekt, eller får jeg ikke svart deg.


Begynn med treningen som fungerer som medisin mot artrose i hofte/kne.

Kom i gang med en ny og bedre hverdag med enkle øvelser.

Få treningsvideoene!